Denso ruitenwissers

Zijn uw ruitenwissers nog in goede staat?

Veilig onderweg? Sta dan even stil bij de kwaliteit van uw ruitenwissers. Hoe lang is het geleden dat u ze hebt vervangen? Hoe lang is het geleden dat uw ruitenwissers bij hevige regenval hun werk moesten doen? Bij twijfel: laat uw ruitenwissers vervangen. U kunt daarvoor terecht bij de Daihatsu Service-dealer, waar u snel en correct wordt geholpen. 

Ruitenwissers en APK

Goed functionerende ruitenwissers zijn van groot belang. Ze zorgen ervoor dat u onder alle omstandigheden optimaal zicht hebt. Bij regen spreekt dat voor zich.

Maar ook bij droog weer moeten uw ruitenwissers goed werken. Dan houden ze, in combinatie met de sproeier, uw autoruiten vrij van vuil en vliegjes. Ook de APK vereist dat uw ruitenwissers in orde zijn.

Wanneer ruitenwissers vervangen?

U kunt snel zien of u uw ruitenwissers moet vervangen. Laten uw ruitenwissers strepen achter of wordt een deel van uw voorruit niet goed schoont? Dan is ruitenwissers vervangen echt noodzakelijk.

Ruitenwissers vervangenOok als uw ruitenwissers beginnen te ‘stuiteren’, moeten ze vervangen worden. U hoort hierbij meestal een irritant, slepend geluid. Blijft er bij het wissen een waas achter of raken de wisrubbers aan de uiteinden los? Dan is er maar één advies: ruitenwissers vervangen!

Uw Daihatsu Service-dealer zet uw nieuwe ruitenwissers er snel op en controleert meteen uw ruitensproeiervloeistof.

De Daihatsu-fabriek adviseert ruitenwissers van het kwaliteitsmerk Denso. Deze bieden goede prestaties tegen een eerlijke prijs. En ze gaan lang mee. Voor elk type Daihatsu heeft de dealer ruitenwissers van Denso beschikbaar.

Laat dus uw ruitenwissers controleren. Want uw veiligheid begint met goed zicht, onder alle omstandigheden. Tijdig uw ruitenwissers vervangen is dus van groot belang!