DMC

Originele onderdelen

Met originele Daihatsu-onderdelen bent u verzekerd van de optimale pasvorm en kwaliteit. Deze onderdelen zijn immers speciaal voor uw auto vervaardigd en voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Daihatsu. Ze zijn verkrijgbaar bij iedere Daihatsu Service-dealer. Door het gebruik van originele Daihatsu-onderdelen blijven de functionaliteit en de betrouwbaarheid van uw auto gewaarborgd.

In de handel worden veel onderdelen aangeboden die niet door Daihatsu geproduceerd zijn of aanbevolen worden. Montage van deze delen kan het functioneren van uw auto nadelig beïnvloeden of zelfs schade veroorzaken. Voor schade en/of defecten die zijn ontstaan door niet-originele Daihatsu-onderdelen en accessoires is Daihatsu niet verantwoordelijk.

Ook al verkoopt Daihatsu geen nieuwe auto's meer in Europa, uw Daihatsu Service-dealer kan nog steeds nieuwe originele Daihatsu onderdelen leveren.

Komt uw Daihatsu Service-dealer daar niet uit of heeft u nog vragen hierover, neem dan vooral contact op met Daihatsu Service Benelux. Vul bijgaand formulier in en u krijgt z.s.m. antwoord.

oliefilter
Uw autogegevens
Uw persoonlijke gegevens
Uw vraag, opmerking of suggestie