•   Service 

onderhoud

Onderhoud

onderhoud

Alle voordelen op een rij

  • Onderhoud op maat
  • Duidelijke afspraken vooraf
  • Altijd de beste service
  • Het juiste onderhoud voor uw auto
  • Onderhoud door Daihatsu-technici
  • Gebruik van originele Daihatsu-onderdelen
  • Mogelijkheid om tegen zeer gunstige voorwaarden te verzekeren van Daihatsu Pech Hulp.

Het voordeel van onderhoud bij de Daihatsu Service-dealer.

De Daihatsu Service-dealer is het beste aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en vragen over Daihatsu en onze modellen. De Daihatsu Service-dealer bezit alle kennis over recente en de oudere Daihatsu's. De monteurs zijn speciaal opgeleid en beschikken over de juiste gereedschappen om uw auto te onderhouden.

Om uw Daihatsu in topconditie te houden is het fabrieksvoorschrift dat deze minimaal één keer per jaar* voor onderhoud naar de Daihatsu Service-dealer komt. Ook als u minder of veel minder dan 15.000 kilometer per jaar rijdt.
* Voor auto’s die meer dan 15.000 kilometer per jaar rijden is het fabrieksvoorschrift elke 15.000 kilometer een onderhoudsbeurt.

Onderhoud op maat.

Als u uw auto voor onderhoud bij ons brengt, dan wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent. Uw Daihatsu Service-dealer geeft u in overleg met u advies voor optimaal onderhoud. Helemaal afgestemd op uw persoonlijke situatie en het gebruik van de auto. Het onderhoudsschema van Daihatsu is natuurlijk altijd het uitgangspunt van dit advies.

Mocht tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt blijken dat een aanvullende reparatie noodzakelijk is, bijvoorbeeld vervanging van remblokken of uitlaat, dan neemt de Daihatsu Service-dealer desgewenst contact met u op. Hij informeert u over de noodzaak en de kosten. Zo weet u waar u aan toe bent.

Er is natuurlijk nog een belangrijke reden om voor de officiële Daihatsu Service-dealer te kiezen wanneer uw Daihatsu aan onderhoud of reparatie toe is: u bent verzekerd van originele Daihatsu-onderdelen en de deskundigheid van de Daihatsu-technicus.

Adviesprijzen voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Hieronder ziet u de adviesprijzen voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor de recente Daihatsu-modellen. Heeft u een ander model of wilt u advies op maat, dan kunt u contact opnemen met uw Daihatsu Service-dealer voor een prijsopgave.

pdf-file In dit schema ziet u wat er wanneer aan uw auto wordt uitgevoerd.

Cuore

Cuore
vanaf

€ 142,-

  • vanaf model 2007

Sirion 2

Sirion 2
vanaf

€ 142,-

Materia

Materia
vanaf

€ 142,-

Terios

Terios
vanaf

€ 142,-

Charade

Charade
vanaf

€ 153,-

  • model 2011-2012