Spuiten

Autoschade? Daihatsu helpt u snel

De voordelen van schadeherstel via uw eigen Daihatsu Service dealer

  • Veilig en vakkundig schadeherstel
  • Nog steeds originele Daihatsu-onderdelen
  • Scherpe prijs
  • Gemak: alles wordt soepel geregeld, ook met de verzekering

Schade aan uw auto is erg vervelend, maar helaas niet altijd te voorkomen. Mocht het een keer gebeuren, dan is het natuurlijk prettig als u snel en adequaat geholpen wordt. De Daihatsu Service-dealer zorgt dat de schade perfect en met originele onderdelen, volgens de strenge fabrieksnormen wordt hersteld.

Daihatsu werkt uitsluitend samen met gecertificeerde partners. Autoschadeherstellers die voldoen aan extreem hoge eisen. Daardoor bent u ervan verzekerd dat uw auto in goede handen is.

ruitreparatieSter in de voorruit? Snel repareren

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: een steentje tegen de voorruit, een ingetikt zijruitje – het komt helaas nogal eens voor. Vooral bij het bekende sterretje in de voorruit is het belangrijk dat u direct contact opneemt met uw Daihatsu Service-dealer. Vaak kan hij zo'n sterretje nog onzichtbaar repareren.

Ruit vervangen met speciale technieken

Deze reparatiekosten worden vaak door de verzekering vergoed. Als het niet mogelijk is om het sterretje te repareren, dan vervangen we de voorruit. De voor- en achterruit worden tegenwoordig met een speciale techniek gelijmd. Daarmee vormen de ruiten een essentieel onderdeel van de carrosserie. Dus ook voor ruitschade is de Daihatsu Service-dealer uw beste garantie.